Opleiding

Vanuit mijn opleidingen Toch for Health, Kinesiologie en Totaalbalans therapeut ben ik geregistreerd bij de LVNT. Daarnaast heb ik veel cursussen gevolgd op het gebied van voedingsleer, kruidenleer, orthomoleculaire kennis, coaching, healing, massage en meditatie.

Naast mijn vakgerichte diploma’s ben ik ook in het bezit van het diploma medische basiskennis en psychische basiskennis (CIPION).

Jaarlijks volg ik vakgerichte aanvullende studies, bijscholingen, intervisies, workshops, cursussen e.d. om  de kwaliteit van mijn dienstverlening te kunnen waarborgen.

 

Beroepsvereniging

 

Logo LVNTPraktijk voor TotaalBalans is aangesloten bij de LVNT, de landelijke vereniging voor natuurgeneeskundige therapeuten.

 

De Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten, de LVNT, is een beroepsvereniging die kwaliteit en vertrouwen belangrijk vindt. Het is een vereniging waar therapeuten met meer dan 25 verschillende werkvormen zich thuis voelen. Wat deze werkvormen verbindt is dat de LVNT-therapeut leeft en handelt vanuit een fundamenteel vertrouwen in het zelfhelend vermogen van de mens. Dit is de natuurgeneeskundige basis waarop een LVNT therapeut cliënten steunt in hun ontwikkeling en heelwording. Vanuit deze grondhouding biedt de LVNT ondersteuning aan therapeuten, en is zij een kwaliteitskeurmerk voor cliënten en zorgverzekeraars. Meer dan 40 zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk door LVNT therapeuten gegeven consulten. Kijk hier voor de vergoedingen.

De therapeuten van de  LVNT voldoen aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen. Ze beschikken over veel kennis en de nodige ervaring en functioneren minimaal op HBO niveau.

 

 

Andere inschrijvingen

RBCZ           RBCZ,  Het HBO register beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg.

SCAG logo – Verdercoach

SCAG   De geschillencommissie voor de complementaire en alternatieve gezondheidszorg.

 

AGB-register      Het identificerende register in de zorg

 

KvK  (Kamer van Koophandel)     Inschrijfnummer  02100912

BTW ID nr      NL 001436091B19