Versterken van het energiesysteem

Stress, oververmoeidheid en ziektes brengen het lichaam en onbalans en verzwakken het energiesysteem. Dit voel je in je lijf in de vorm van vermoeidheid en spierzwakte.

Een goed voorbeeld is als je een moeilijk examen moet afleggen, problemen hebt met je werkgever of vastloopt in het multitasken. Vaak heb je dan een naar gevoel in je buik, knikkende knieën, je hoofd lijkt vol watten te zitten, je wordt opgejaagd  en je zegt vaak de verkeerde dingen. Je blokkeert letterlijk. Dit komt door een adrenaline-reactie in je lijf die op de lange duur schade kan aanrichten.

Een behandeling maakt dat iemand weer ‘sterk’ (zonder stress) reageert op een situatie waardoor je sterker, lichter en met een helder hoofd kunt doen wat gedaan moet worden. Er wordt minder stresshormoon aangemaakt en het lichaam herstelt zich sneller van de onbalans.

Tijdens een behandeling wordt gewerkt aan het verminderen van de stress in het lijf, worden de triggers die de stress veroorzaken aangepakt en wordt lichaam en geest in balans gebracht en versterkt. Het zelfgenezend vermogen wordt hierdoor weer vergroot. Dit wordt nog eens ondersteund met de inzet van natuurgeneeskundige middelen.

Spiertesten

Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van een spiertest. Dit is een manier om te communiceren met het lichaam en het energiesysteem van de client.

Je mag er zelf lekker bij liggen en als therapeut ga ik met je ‘systeem in gesprek’ door te testen hoe je spieren reageren op woorden, situaties en (energetische) middelen.

Ieder behandeling is daarom uniek, op jou aangepast, en gaat uit van een holistische aanpak, de behandeling van de gehele mens en zijn energiesysteem. Je lijf geeft zelf aan wat op dat moment nodig is. Er wordt gewerkt op het fysiek, psychische en zielsniveau.

Resultaten van een behandeling zijn vaak snel merkbaar.