Zomer info-consult


Zomaar…. Omdat het zomer is……. Een gratis info-consult voor jou en/of je kind.

  • Heb je (chronische) klachten?
  • Wil je weten wat natuurgeneeskunde en kinesiologie voor jou of je kind kan betekenen?
  • Ben je gewoon nieuwsgierig en wil je eens ervaren hoe ik werk?

In mijn praktijk wordt veel meer behandeld dan alleen stress gerelateerde klachten en hormonale klachten. Denk bijvoorbeeld aan darm- en buikklachten en spier- en gewrichtsklachten. Of kinderen die niet lekker in hun vel zitten, last hebben van faalangst of leerproblemen.

Dat er meer is wil ik graag deze zomer zichtbaar maken door te vertellen over mijn werkwijze met persoonlijke aandacht voor jou klacht. Het info-consult bestaat uit een demonstratie en een persoonlijk advies waar je mee kunt starten.

Het info-consult

  • Is persoonlijk en op afspraak.
  • Duurt ongeveer een half uur.
  • Geeft inzicht in mijn manier van werken.
  • Geeft je een persoonlijk advies waar je direct mee kunt starten.
  • Is helemaal gratis.

Maak nu telefonisch een afspraak (06-1269884) of je vult je gegevens hierin.

    Ik ga zorgvuldig met jou persoonlijke gegevens om. De bovenstaande gegevens gebruik ik alleen om een afspraak met je in te plannen