Consult

Het consult

De intake en het eerste consult duren samen ongeveer 1,5 uur. Van tevoren krijgt je een vragenlijst toegestuurd, waarop je kunt invullen welke klachten je hebt en hoe jouw voedingspatroon er uit ziet. We gaan bij de intake eerst samen in gesprek over de verschillende klachten en de samenhang daartussen. Dit kan al veel vertellen over de oorzaak van de onbalans.

Vervolgens wordt met behulp van testampullen naar de oorzaak van de onbalans gezocht. Ik noem dit ‘in gesprek gaan met je lichaam en je energiesysteem’.

De volgende stap is het activeren van het zelfgenezend vermogen en het terugbrengen van balans. Er wordt getest met behulp van een spiertest van je arm. Om de arm zo weinig mogelijk te belasten gaat dit liggend. Zittend is in overleg  ook mogelijk.

Voor een goede testuitslag is het belangrijk dat je medicatie en voedingssupplementen die je gebruikt meeneemt naar het consult. 

Vervolg

Een vervolgconsult duurt gemiddeld 1 uur.  Meestal zijn de eerste twee afspraken om de 4-6 weken, waarna afgebouwd wordt.

 

Afspraak plannen

Je kunt direct je afspraak zelf plannen via de oranje button rechtsonder op deze pagina.  Bij een  afspraak voor een intake neem ik van tevoren nog even contact met je op. 

Wil je extra informatie of heb je nog vragen dan ben ik per mail of telefonisch te bereiken.

Kosten

De kosten zijn als volgt:

  • Intake en eerste consult                                         € 85,-
  • Normaal consult                                                        € 75,-
  • Kort controle-consult                                               € 50,- 
  • Kinderconsult                                                              € 50,- 

De behandelingen zijn vrijgesteld van BTW

Gedeeltelijke vergoeding vanuit een aanvullende ziektekostenverzekering is meestal mogelijk. Informeer hiernaar bij je eigen ziektekostenverzekering of kijk op de vergoedingslijst op de website van de LVNT.

Historie van het pinnen - PIN.NL   Pin is aanwezig.

Voor de betalingsvoorwaarden: zie de algemene voorwaarden onder kwaliteit 

Ga naar de inhoud