Over mij

Even voorstellen

Ik ben Anita Pieterman, Kinesioloog en Natuurgeneeskundig therapeut. Ik behandel mensen met stress gerelateerde en hormonale klachten en spier en gewrichtsklachten.  Het resultaat van mijn behandelingen is dat de energie weer gaat stromen, klachten kunnen verminderen, je energie kan verbeteren en je inzicht in, en controle krijgt over, je eigen gezondheid en balans.

Een heel bijzondere groep is de hooggevoelige of hoogsensitieve mens. Deze heeft echt een eigen aanpak nosig en reageert ook anders op een behandeling. En de hoogsensitiviteit? Die gaat niet over maar je leert wel deze als je kracht te gebruiken en beter te filteren. 

Ongeveer 25 jaar geleden kwam ik in aanraking met de methodiek spiertesten en kinesiologie en was verbaasd hoe mijn eigen lijf aangaf wat er mis was en wat nodig was om weer in balans te komen. Dit heeft mij geholpen bij mijn eigen burn-out en later bij mijn overgangsklachten.

Ik vond weer balans op zowel fysiek vlak als op emotioneel en spiritueel vlak.

Opleiding

Naast mijn werk als re-integratiecoach heb ik een aantal jaren opleiding gevolgd op het gebied van natuurgeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde, medische en psychische (basis)kennis, coaching, healing, meditatie en energetisch werk. Deze heb ik allemaal toegevoegd aan mijn grote liefde Kinesiologie en de holistische methodiek TotaalBalans 

Om zoveel mogelijk mensen in alle rust en ruimte te kunnen helpen hun energie weer in balans te krijgen, werk ik nu met veel plezier volledig in de praktijk.

Cliënten

Ik word blij van cliënten die, net als ik, verbaasd en tevreden zijn over de werking van TotaalBalans. Cliënten die hun energie hervinden en vol vreugde weer richting en balans aan hun leven kunnen geven.

Een cliënt die ontdekt hoe ze om kan gaan met haar (hoog) sensitiviteit, een cliënt die haar kracht weer terug vindt, een cliënt die eindelijk doorslaapt of weer normaal kan “spijsverteren”, een cliënt die weer richting kan geven aan haar werk en/of leven.

Ik krijg er energie van.

Nu jij nog!

Ga naar de inhoud