Klachten en incidenten

Snellere genezing en minder restklachten

Zowel op het werk en in de privé situatie kunnen mensen ziek worden en uitvallen door stressvolle situaties. Wordt je ziek door situaties op het werk dan noemen we het Burnout. Ontstaan er stressvolle situaties in de privé sfeer waardoor je overbelast raakt, dan noemen we het overspannen zijn.

Je fysieke en psyche kennen echter dat onderscheid niet. Er is gewoon sprake van overbelasting  waardoor er een grote onbalans ontstaat en de weegschaal vaak ineens doorslaat.

Er is te lang, te veel stress geweest. Je stress hormonen hebben schade aangericht in je lichaam. Tijdens een stress periode heeft namelijk de aanmaak van stresshormonen voorrang op de aanmaak van andere hormonen.

De  meest voorkomende klachten zijn dan slapeloosheid, prikkelbaar, concentratieproblemen, vermoeidheid, spijsverteringsklachten en hormonale klachten. Het kan zelfs zijn dat daardoor je menstruatie tijdelijk stopt en je klachten krijgt die op de overgang lijken.

Burnout is een systeemziekte. Dat wil zeggen dat allerlei functies in het lichaam aangetast zijn. Er is onbalans op fysiek, psychisch en energetisch (ziels) niveau. Een Burnout wordt bij mij in de praktijk dan van verschillende kanten aangepakt.  Deze manier van werken is een holistische manier. Ik kijk en test het hele systeem.  We pakken zowel de fysiek als de psychische en energetische klachten aan.

We verminderen de stress, zorgen voor een beter slaappatroon, betere spijsvertering en een betere hormonale balans. Daarnaast kijken we naar de lessen van deze situatie en hoe je weer je eigen regie kunt voeren.  We gebruiken dan het verleden, het heden en de toekomst.

Deze aanpak zorgt voor een snellere genezing, bewustwording, eigen regie en  minder restklachten.

Wil je verbetering van je stresskachten, meer energie en minder stress? Of heb je een vraag over jou Burnout?

Vul dan je gegevens in voor het maken van een afspraak en ik neem zo snel mogelijk contact met je op .

“Ik ga zorgvuldig met jou persoonlijke gegevens om. De bovenstaande gegevens gebruik ik alleen om een afspraak met je in te plannen en contact met je op te nemen.”

Skip to content